goldensand

Alla inlägg den 27 maj 2011

Av Linnea Fröberg - 27 maj 2011 21:55

Först grät jag typ 45 minuter för våran gympalärare Johanna, sen för en grej som hände här hemma. Och nu för att jag kollar på wallander. Där var det en kille som sprängde sej själv med en hund i famnen!! Jag klarar ej av det!!! Ush! Jag ska aldrig mer mobba mamma när hon gråter... Om det inte är för att nån från idol åkr ut.. Hehe :)

                               Ser typ muppig ut på alla bilder. Sminket hade runnit vid idol o sånt. Hahamen man måste jue bjussa på sej själv ibland! 

Hehe jättegammla bilder! 

Av Linnea Fröberg - 27 maj 2011 17:49

Jepp :) Har missat de två sista avsnitten såå.... Jag kollar på det nu :)

En grej jag tänkte på va...

Om ni vill och har bra ideer så får ni gärna säga till hur ni tycker nästa header får se ut! Så att jag får lite ideer. För i mitt huvud äre rätt tomt. men jag ska inte byta än. Men ge gärna ideer!!!!!!

Dagens video eller låt kommer här!

Fett skön låt tycker jag i alla fall!!!


Av Linnea Fröberg - 27 maj 2011 15:16

Idag har det varit en väldigt sorglig dag!!! Världens bästa gympalärare ska sluta! Hon får inte vara kvar för hon är vikarie. Hon har varit det i 2 år. Så idag hade Nora o Ida danslektion. Den va jättebra! O sen så sa Johanna *gympalärare* att det verkligen börjar kännas att det är lite kvar! O sen efter ett tag så satt typ tio tjejer och grät med johanna i omklädningsrummet! O sen gick vi till rektorn som sa att hon inte kunde göra nåt. O då grät vi igen. o sen så gick jag, Anna, Elin, Olivia och Ida.g till kommunhuset! O vi ska prata med en tjej på måndag som har hand om skolorna.

VI GER INTE UPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag känner att jag inte har gråtit klart så kommer nog börja snart igen!

Johanna är världsbäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ovido - Quiz & Flashcards